Založ si blog

Ako si vybrať ten správny zájazd?

Každým rokom rapídne stúpa počet klientov, ktorí chcú aj počas letných mesiacov spoznávať krajiny, mestá, prírodu okolo nás i po celej Európe. Aj keď je počasie v júli i auguste hlavne v južných krajinách naozaj horúce ( ale veď už aj u nás) – sú tieto mesiace vhodné na spoznávanie hlavne pre prázdninujúcu mládež, pracovníkov v školstve a ľudí, ktorí nevydržia len tak nečinne ležať na pláži.

Čo je pri výbere dobrého poznávacieho zájazdu najdôležitejšie ?

  1. Ujasniť si čo preferujete- chcete vidieť historické pamiatky, chcete sa kochať prírodnými scenériami, či nasávať atmosféru veľkomiest ?  Takže treba si pozorne prečítať program zájazdu, prípadne na mape pozrieť vzdialenosti, ktoré treba prekonať autobusom, aby Vás už cesta za poznaním neznechutila natoľko, že Vám  pokazí dojem z celého zájazdu.
  2. Neotáľajte s výberom veľmi dlho. Jednak sa môže stať, že ten Vás zájazd sa vo Vami žiadanom termíne vypredá, alebo ak sa prihlásite neskôr, budete musieť sedieť už len v zadnej časti autobusu ( čo mnohým nevyhovuje), a ak čakáte na lastminute – tak budete sklamaní, nakoľko pri poznávačkách  sú zľavy málokedy  resp. zľavy sú naozaj minimálne.
  3. Pravdaže ideálne je keď cestujete minimálne dvaja – no nebojte sa cestovať aj sami. Dnes veľa ľudí cestuje single a práve na poznávacích zájazdoch je možnosť okrem  prírodných krás spoznať aj nových  príjemných ľudí .
  4. Keď si už vyberiete ten svoj zájazd, venujte hlavnú pozornosť programu, návštevám pamätihodností prípadne možnostiam fakultatívnych výletov. Ubytovanie pri tomto type zájazdu nie je až tak dôležité, nakoľko poznávací zájazd nie je v pravom zmysle slova dovolenka. Program má byť naplnený na 100%, aby ste čo najviac videli, ochutnali, spoznali. Večer prídete na hotel unavení a tak okrem dobrej sprchy a dobrej postele Vás ani nebude zaujímať či má hotel bar, fitness či satelitnú televíziu.
  5. Snáď najdôležitejšou veličinou, ktorá určuje kvalitu poznávacieho zájazdu je sprievodca. Ten je častokrát jazýčkom na váhach či sa zájazd vydarí alebo sa z neho vrátite mierne rozladení. Bez veľkého chválenia môžeme smelo povedať, že za tých 29 rokov existencie  našej cestovnej kancelárie PAXTOUR Slovakia máme veľmi kvalitný sprievodcovský zbor. Je v ňom veľa profesionálov, ktorí sa týmto remeslom živia, no máme aj takých, pre ktorých je táto práca zatiaľ len koníčkom.   A práve referencie na našich sprievodcov nám dávajú istotu, že ideme dobrou cestou.

Za tých bezmála 30 rokov existencie sme si vytvorili medzi našimi klientami už skoro rodinný vzťah. Pýtame sa na ich názory, píšu nám svoje nápady na nové trasy, proste vzájomnou komunikáciou sa snažíme stále zlepšovať naše služby. Každý z nás vie, že nie je umenie ohurovať fantastickými zľavami či sľubovaním nemožného, ale len dlhodobá a  poctivá práca prinesie svoje ovocie. Nech to znie ako fráza, ale roky skúseností Vám dajú za pravdu. S pokorou a slušnosťou k zákazníkom, s vierou v úspech dosiahnete to, po čom túžime asi všetci. Radosť z práce a pokoj v duši.

Pravdaže nás veľmi poteší, ak sa stanete našimi priateľmi na facebooku, či budete niektorý z našich príspevkov zdieľať. Priateľov človek nemá nikdy dosť a tak nám bude naozaj cťou sa stať Vašimi priateľmi. A to už nehovoríme, že pre našich priateľov pripravujeme každoročne rôzne prekvapenia v podobe zasielania výhodných leteniek do rôznych destinácii z horúceho pera našich zmluvných leteckých partnerov, alebo romantických víkendových pobytov pre dvojice či rôzne darčeky v podobe zaujímavých suvenírov. Tešíme sa na Vás či už na sociálnych sieťach alebo osobne na niektorých z našich zájazdoch.

Veľká cesta Balkánom – novinka ktorá zaujala !

08.08.2019

Keď sa povie Balkán, každý si predstaví nebezpečných albáncov či srbov kšeftujúcich po uliciach Bratislavy spred 30 rokov. Potom prišiel konflikt na Balkáne a my sme k tejto časti sveta stratili dôveru a vyhýbali sme sa jej ako čert krížu. No doba sa zmenila. Politická situácia sa pomaly, ale iste ukľudňuje a preto je najvyšší čas pozrieť si túto destináciu, kde [...]

Na bolesti chrbta máme recept!

02.08.2019

S bolesťou chrbta má skúsenosť až 80 percent populácie! Takže sú na mieste Vaše otázky. Prečo ma bolí chrbát? Ako mám riešiť bolesti chrbta a krížov? Prečo sa bolesť vracia? A práve na tieto otázky Vám odborne zodpovie inštruktorka jogy 1. a 2. stupňa, YIN jogy a zdravého chrbta – Vierka Tomašovičová. Cvičenie JOGA ZDRAVÝ CHRBÁT – je cvičenie, [...]

Last minute pri poznávacích zájazdoch?

19.07.2019

Prečo sú last minute pri pobytoch také atraktívne ? Slovo last moment, či last minute je počas letných mesiacov snáď najfrekventovanejšie medzi našou dovolenkujúcou verejnosťou. Pri pobytových zájazdoch má ponuka na poslednú chvíľu aj svoje opodstatnenie. Cestovka má garantované a vopred zaplatené letenky a ubytovanie v hoteloch pri mori a tak je pochopiteľné, že [...]

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Gruzínsko schválilo návrh sporného zákona o zahraničných agentoch

16.04.2024 18:05

Krajina je zo zákona pobúrená a Západ sa ho obáva, pretože podkopáva šancu Gruzínska na pripojenie sa k EÚ.

paxtour

Spoznávajte svet z tej lepšej stránky

Štatistiky blogu

Počet článkov: 9
Celková čítanosť: 26657x
Priemerná čítanosť článkov: 2962x

Autor blogu

Kategórie